Telefon: 0411-166 70 - Epost: info@ytic.se

Öppettider: Måndag - Tisdag 8.00-18.00 Onsdag - Torsdag: 8.00-17.00 - Fredag: 8.00-14.00

Barntandvård i Ystad

Ni vet väl om att sedan den 1/5 2013 är fritt vårdval även för barn- ungdomstandvård?

Vi har avtal med Region Skåne gällande gratis tandvård till och med det året barnet- ungdomen har fyllt 23 år, under förutsättningar att barnet- ungdomen är skrivet här i Skåne.

Barnets första tandläkarbesök

Vid två års ålder får barn och föräldrar träffa en tandsköterska för information, hon ser också till att barnet får en positiv upplevelse hos oss och känner sig bekväm och bekant med miljön, de får även en tandborste med sig hem.

Vid tre års ålder är det dags för barnets första riktiga tandläkarbesök, vi leker oss fram till en undersökning där vi räknar tänderna, kontrollerar att det inte finns några hål och undersöker att tänderna växt fram rätt. Vi informerar också om tandborstning och kostens påverkan på tänderna.

Tandvård för hela familjen

Efter första besöket kallar vi barnet en gång om året för undersökning.

Tandvärk? Hos oss kan ni boka tid för hela familjen samtidigt.

Boka tid hos oss »​

Kontakta vår tandläkarklinik för bokning

av undersökning eller konsultation.​

Allmän tandvård »

​Vi erbjuder tandvård för hela familjen. Boka en undersökning hos en av våra tandläkare eller få en behandling hos våra tandhygienister.

Barntandvård »

Låt ditt barns allra första besök hos en tandläkare bli en positiv upplevelse hos oss. Gratis barntandvård till och med året barnet- ungdomen fyller 23 år.

Tandreglering »

Tandreglering till både unga och vuxna. Få rätt bett med vår hjälp. Ring och boka konsultation för att reglera dina tänder hos oss. OBS ingen kötid.

Implantat »

Återfå ditt leende med implantat. Om du behöver ersätta en eller flera tänder får du både konsultation och behandling hos oss.

Kontaktinformation

Ystad Tand & Implantat Center AB

Liregatan 2 - 27142 Ystad

Telefon: 0411-166 70

Epost: ​info@ytic.se

Öppettider

Måndag - Tisdag

​8.00 - 18.00

Onsdag- Torsdag

​8.00 - 17.00

Fredag

​8.00 - 14.00